Enkle måder at spare penge

Amazon er blevet synonymt med online shopping. Selskabet, der startede i 1994 som en web-baseret boghandler, udvidet gennem årene at sælge næsten hver type produkt, du kan forestille dig. Denne bredde af dækning betyder ikke altid den nemmeste sted at navigere. Men de savviest shoppere kan hoppe på forsiden af linjen for rabatter og tilbud. Her er de tricks, du kan anvende for at spare tid og penge, og få mest ud af Amazon. Pinterest er en fantastisk måde at lære at få alt, hvad du ønsker for dit hjem på et budget. Der er tips og tricks til udsmykning, rengøring, skabe, og alle ting hjem. Hvis du ikke bruger Pinterest, går du glip af en kæmpe platform, der kan gnist din kreativitet i dit hjem og dine penge.

Overvågning din nettoformue giver dig en idé om, hvorvidt du er overskriften i den rigtige retning finansielt. Hvis du er i negativt, så fortvivl ikke. En masse af unge voksne er. Men du kan bruge privatøkonomi tips her til at hjælpe dig Trendvisning opad.

Hvis du vil undgå denne situation, ikke indsamle genstande af tvivlsom værdi. Og hvis du ønsker at genvinde nogle af de penge, du allerede har brugt på samleting, du kan begynde at sælge dem nu og anvende disse midler til et vilkårligt antal værdig finansielle mål. Læs vores Guide til at sælge uønskede elementer “for nogle enkle strategier, der kan hjælpe dig med fortjeneste så meget som muligt.

Det betaler sig at gennemgå din dækning på fornyelse tid for at sikre din forsikring er i takt med dine behov. For eksempel, hvis din bil er værd mindre end 10 gange præmien, kan købe dækning ikke være omkostningseffektivt. Når dette er tilfældet, kan du overveje at droppe kollision og/eller omfattende dækning. Det er nemt at forskning værd af dit køretøj online — Kelley, nationale sammenslutning af Auto forhandlere (Nielsen), og TrueCar er blandt de mange gratis websteder tilgængelige.

I stedet for bare afhente en vare almindelige mærke du køber, prøv butik mærke eller generiske version af elementet. Du kan spare et par kroner nu, men vil du sandsynligvis også opdage, at i butikken mærke er lige så god som navn mærke – ofte, den eneste forskel mellem to er marketing, som ikke jeg er villig til at betale flere forgrunden. Når du i generiske togene, kan du finde din almindelig købmand regningen bliver mindre og mindre.

For eksempel, flyttede jeg ind hos min mand Steve når vi blev forlovet, kort før vores bryllup. Vi havde brugt en masse tid sammen før derefter men stadig vedligeholdes separat boform. Andre par kan finde, at de er komfortable lever sammen uden planer til ons. Uanset hvad, Sørg for at du gør dit beslutning for de rigtige grunde.

Få for vane at bruge Kuponer, når du handler. Du kan bruge fysisk, papir kuponer eller finde måder at bruge digital Kuponer (min foretrukne metode til valg). Det er en måde at spare penge og få de bedste tilbud. Når du er i denne vane, er det let at fortsætte med at søge efter flere Kuponer, hvilket fører til yderligere besparelser.

Amerika er midt i en gældskrise af historiske dimensioner. Studerende lån gæld samlet værdi på mere end $1 trillion, et rekordhøjt niveau, og af nogle skøn den gennemsnitlige amerikanske husstand er mere end $100.000 i gæld. Husholdningernes gæld som en procentdel af BNP er faldet i de seneste år, men er stadig højere end det var for stort set alle efter anden verdenskrig æra.

Jeg har en brokker med den forsikring ting. Kort sigt, sure, spare penge på forsikring giver mening. Men du har ikke en forsikring, Spar penge på kort sigt – det er der i tilfælde af himlen falder på lang sigt. Som i morgen. Og når himlen falder du ikke vil give en døjt, hvis du har gemt $500 om året på at politik hvis det ikke dække, hvad du har brug for det til at dække. Spørg mig, hvordan jeg kender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *