Finansielle uafhængighed arkiver

Bestemmelse af hvor mange penge du har brug for at gå på Pension på kan være en skræmmende opgave. Husk at tilføje tilbage i enhver 401k eller andre besparelser fradrag til lønseddel du ser, da disse er virkelig en del af hvad du tager hjem”- du bare tilfældigvis gemmer det automatisk. Jeg kalder mig selv en “selvforsikring” broker, lære folk at spare op og investere deres penge til at tackle enhver situation med magt af besparelser.

Uanset hvordan konservative, vi er i vores pensionering penge behov, kan ske noget uforudset. Under forbruger-paradigme angiver udgifter “levestandard”, fordi du får hvad du betaler for. Hvis de øger besparelser sats til 50%, kan de gå på Pension i 16,6 år – 20 år tidligere.

Gå på Pension i begyndelsen af 1970erne, begyndende med $750.000, der tager ud $35,000 hvert år, og i gennemsnit vil du gøre fint. Download en gratis kopi af den ultimative Guide i dag ved at indtaste dit navn og email nedenfor — og begynde rejsen finansielle uafhængighed i dag.

Økonomisk uafhængighed kan opnås gennem besparelse, investere og andre kilder til passiv indkomst, men det betyder normalt, at enkeltpersoner kan forfølge de ting, at de virkelig lidenskabelige om, såsom Hobbyer, rejse og meget mere. Efter at have set den vanvittige svar til min $50 en dag førtidspensionering strategi, er jeg nu på en mission for at dele værktøjer, der kan hjælpe dig med at få der.

Derudover bør du finansiering en Roth IRA samt en afgiftspligtig investeringskonto, der ikke vil blive rørt indtil pensionsalderen. Spørgsmålet er ikke om folk skal eller bør ikke gå tidligt på Pension, men hvorfor nogle mennesker har mulighed for at forfølge alternativer til et arbejdsliv, der ikke opfylder deres forventninger vælger men ikke at gøre dette.

Samtidig, hvis du tjener en masse penge på dit job, kan du spørge dig selv et par spørgsmål, før du foretager beslutning om at trække sig tilbage nu. Dette er en af de bedste privatøkonomi bøger, som fokuserer på, hvordan at få kontrol over dine penge og begynde at lave et liv, i stedet for bare at gøre en levende.

Som en person, der har boet omkring Silicon Valley i mange år har jeg mødt en række mennesker, der har opnået midlertidige finansielle uafhængighed. Du kan også lære at skære i omkostningerne ved at udnytte pensionskonti, der giver dig fantastiske skattefordele. Det er bare, at vi får meget tæt (hvis det ikke allerede er der) hvor vores indkomst, smidt ud fra vores investeringer betaler alle udgifter plus en lille pude til at holde trit med inflationen.

Skeptikere kan hævde, at finansielle guruer gå på Pension tidligt for at leve det gode liv baseret på bogsalg til neophyte investorer, men vi har tjent vores tidlig pensionering ved at arbejde hårdt og investere klogt. For eksempel, vil statistikkerne viser, at kun omkring 5 procent af arbejdende mennesker i dag ikke vil være råd til være i stand til at opretholde deres nuværende standard af komfortable living når de går på Pension i 20-30 år fra nu.

Hverken lagring om at vise andre mennesker. Jeg havde en prestigefyldt job og vandt høj profil awards for. Efter at have arbejdet 30 år i den offentlige sektor, var jeg i stand til at tage en tidlig pensionering”i en alder af 51. Men jeg holdt arbejde, picking og vælge, for det meste en del tid.

Min mand og jeg startede Mad Money Monster til at hjælpe andre mennesker ligesom os. Indtil for få år siden, vi var ikke at vores finanser prioriteres og havde brug for en reboot. For at være ærlig, forbløffer alt dette tidlige-pensionering-ting på nettet mig. Hvad i alverden vil du gøre med dit liv med noget at gøre?

Du behøver ikke at vente, indtil du er gammel og grå til begynde at leve et liv du nyde. Lige før markedet var nedbrud i 2000 og 2007 en masse mennesker på vej mod førtidspension. De fleste mennesker i pensionsalderen har brug for omkring 70-80% af deres re pensionsindtægter, men hvis du planlægger at gøre sige en masse rejser du kan kræve mere.

Et andet eksempel: du ved ikke, hvor længe du vil leve, og det har således umuligt at sige, hvor længe din opsparing til sidste. Mr. Money Mustache deler sin førtidspension hemmeligheder i et interview til den nye finansielle uafhængighed Podcast! Bogen er: “Lægge bekymre dig gratis – finansielle strategier for morgendagens uafhængighed” af Michael E. Leonetti; Longman finansielle tjenesteydelser udgivelse; division af Longman finansielle Services Institute, Inc, 1989.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *