Købe en bil med en personlig kontrakt Køb lån

Hvis du ønsker at købe en bil, men er i tvivl om, hvorvidt en ny bil er umagen værd, så skal du overveje fordelene ved at købe en bil med en personlig kontrakt Køb lån. Ved hjælp af en personlig kontrakt Køb lån kan reducere mængden af afskrivning, du lider, og hjælpe dig med at få den bil, du ønsker. Her er nogle flere oplysninger om at købe en bil med en personlig kontrakt Køb lån.

Hvad er kredit lån med betalningsanmärkning et PCP?

En PCP, eller personlige kontrakt Køb lån, er en personlig kontrakt for privatpersoner. Det giver dig mulighed for at sætte et kontraktvilkår med månedlige betalinger for din nye bil. Ved udgangen af den periode, du kan enten købe køretøjet helt eller give det tilbage til kontakt udbyderen.

Omkostningerne ved et PCP

Omkostningerne ved en PCP afhænger af den bil, du køber, og hvor meget depositum du har råd til at sætte ned. Det afhænger også af længden af kontrakten, samt andre faktorer som vedligeholdelse krav. Men længden af aftalen vil normalt vare fra 24-42 måneder, i hvilket tidsrum du betaler en månedlig omkostning som en “leje” af køretøjet.

Garanteret fremtidig værdi

En fordel ved en PCP er, at du vil få et minimum garanteret fremtidig værdi aftalt, så du ved, hvor meget du bliver nødt til at betale i slutningen af lånet sigt til at købe bilen direkte. Du kan enten betale den garanterede værdi og eje bilen, aflevere den tilbage uden betaling, eller bruge den garanterede værdi til en anden ny bil.

Billigere end mange andre metoder

Bortset fra fleksibilitet, den største fordel ved en PCP er, at du har faste månedlige betalinger, der sandsynligvis vil være lavere end andre former for auto finansiering. Også, hvis du får en PCP med vedligeholdelse inkluderet vil du ikke behøver at bekymre sig om store reparationsomkostninger som du måske med en brugt bil. Afskrivning er også lavere, fordi du har en garanteret fremtidig værdi.

At miste bilen

Måske den største ulempe ved et PCP er, at i løbet af kontrakten sigt, du faktisk ikke ejer bilen. Du er simpelthen leasing det fra udbyderen, så hvis du ikke skal gøre betalingerne bilen kan tages væk fra dig. Før du tager ud en PCP, Sørg for at du har råd til tilbagebetalinger, så du vil være i stand til at holde den bil, du ønsker.

Billigere end et lån

Selv om PCP betyder, at du ikke ejer bilen i løbet af kontraktperioden, er det meget billigere end et lån til finansiering af en bil. Selv hvis du får en meget lav sats, vil du betale tilbage mere, og afskrivningen vil være højere. Hvis du ønsker at købe en bil, og du ikke ønsker at betale direkte, så gå til en PCP.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *